Осінній бал

2013-10-25

Новини комплексу

В останній день перед осінніми канікулами в комплексі відбулося Свято Осені. Педагог – організатор Титаренко Тетяна Олександрівна закликала бажаючих взяти участь у конкурсі, який би визначив, хто стане Королевою Осені-2013 року. Претендентів було четверо: учениця 8 класу Повзун Віка, учениці 9 класу Бондар Ольга та Бордунова Юлія, учень 10 класу Пономарьов Микола в образі дівчини Надії.

Змагання складалося з 6 турів:

- дівчата представляли себе в конкурсі « Привітання»;

/Files/images/PA251073.JPG

-танцювали під запропоновану музику в конкурсі « Танцювальний»;

- відповідали на питання в конкурсі « Інтелектуальний»;

/Files/images/PA251081.JPG

- демонстрували свої таланти в конкурсі « Домашнє завдання»;

- очищали яблука в конкурсі « Кращий кухар ».

- застібали ґудзики на швидкість в конкурсі « Найспритніша».

Конкурс показав, що кожна з претенденток заслуговувала на корону, кожна була талановитою: Надія – весела та любить танцювати; Оля – красуня та співачка, Віка – сором’язлива, але відмінно декламує вірші, Юлія – добра дівчинка та гарна поетеса. Претенденти були налаштовані на перемогу, йшли з відривом в один бал, але все ж таки перемогла Бондар Ольга, яка і отримала корону « Міс – осінь 2013»

Приз « Симпатії глядачів» дістався Повзун Вікторії.

Титул « Міс чарівність» - Бордунова Юлія.

Титул « Міс артистичність» - дівчинка Надія ( Пономарьов Микола).

/Files/images/PA251100.JPG

На свято осені завітали гості « нові руські бабки» - Цветочок ( Аржановськов Олександр) та Матрона( Клюса Микола) . Вони прийшли з дідом Кузьмичем ( Фадєєв Микита). А привела їх на свято цікавість: як відпочиває молодь,як вона танцює та що в моді розуміє? Дід Кузьмич демонстрував, якому танцю навчився в Інтернеті « Opa gangman styl », а потім декламував вірші присвячені Цветочку та Матроні.

/Files/images/PA251079.JPG

« Нові руські бабки» демонстрували нові наряди, що поцупили в онуків, обговорювали сучасну молодь.

На святі було весело та цікаво: багато сміху, оплесків, вигуків,кожен хто був присутній - учасники, журі,ведучі,уболівальники отримали заряд гарного настрою. Сподіваємось, що цього їм вистачить на всі канікули.

Служба новин.

Кiлькiсть переглядiв: 407

Коментарi